Aripioarele au fost cumparate gata asezonate din comert.
Ingrediente:
500 g varză creaţa, sau varza normala taiata in fasii
1 priză sare
1 priză piper
600 g apă
1 cubuleţ fiertură de legume
30 g crème fraîche ( sau Almette – smântână )
1 priză nucă tămâioasă ( nucşoară )
5 g muştar, semi-iute
50g de pasta de rosii (pentru culoare)
Prerarare:
- puneţi varza creaţă în Varoma şi condimentaţi-o cu sare şi piper.
- Puneti aripioarele in tava din mijloc a vasului Varoma
- Puneţi apa şi cubuleţul de fiertură de legume în oală, aşezaţi Varoma şi gătiţi 40 min./Varoma/treapta 1.
- adăugaţi crème fraîche, nuca şi muştarul în oala cu fiertură şi amestecaţi 3 sec./treapta 3.
- adăugaţi varza şi amestecaţi 10 sec./invers/treapta 2.
- adaugati pasta de tomate si amestecati 20 sec./invers/treapta 2
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu