Ingrediente:
1 căţel de usturoi
1 ceapă (50 g)
30 g unt
700 g roşii
70 g pulpă/pastă de roşii
1 linguriţă sare cu mirodenii
1 linguriţă zahăr
1 lingură condiment pt. pizza
500 g apă
1 cubuleţ fiertură de carne sau zarzavat
100 g Crème fraîche ( sau Almette -- smântână )
2-4 fire busuioc, tocat
4 fire pătrunjel, tocat
Preparare:
- puneţi usturoiul şi ceapa în oală şi mărunţiţi 3 sec./treapta 5.
- adăugaţi untul şi înăbuşiţi 2 ½ min./Varoma/treapta 2.
- adăugaţi roşiile, pasta de roşii, sarea, zahărul şi condimentul pt. pizza şi mărunţiţi 5 sec./treapta 5.
- adăugaţi apa şi cubuleţul de fiertură şi gătiţi 10 min./100°/treapta 2.
- adăugaţi Crème fraîche, busuiocul şi pătrunjelul şi amestecaţi 30 sec./treapta 8.
mmmmm....vazut, gustat, mancat!!
RăspundețiȘtergereff bun!
:)
foarte forte buna si se gateste destul de repede....exceptionala,am facut si e super buna
RăspundețiȘtergere