Fiind weekend am hotarat sa ne delectam cu ceva dulce.
Ingrediente:
100 g ciocolata fin amaruie (70 % cacao)
150 g unt moale, în buc.
2 oua
80 g zahar
300 g faina
2 lingurite praf de copt
1 priza sare
½ lingurita bicarbonat de sodiu
250 g lapte
Preparare:
- maruntiti ciocolata în oala 10 sec./treapta 5 si goliti-o
într-un vas. - puneti untul, ouale si zaharul în oala si frecati-le spumos
1 min. /treapta 4. - adaugati ciocolata maruntita si celelalte ingrediente si
amestecati cu ajutorul spatulei 10-15 sec./treapta 6.
Puneti aluatul în tavite de briose unse. - coaceti briosele în cuptorul preîncalzit pe sina din mijloc,
puneti si o ceasca de apa în cuptor.
Durata de coacere: 20 -30 min.
cine nu a incercat niciodata o briosa....a ratat multe!
RăspundețiȘtergeregustul se asaza lenes pe toate papilele, dulce...mmmm....aluatul fraged si moale se lipeste de cerul gurii.....mintea ti s-a proiectat deja in copilarie si inghiti....regretand ca are dimensiuni atat de mici.
:)