luni, 27 septembrie 2010

Baguette rapide






Ingrediente:

300g apa, calduta
1 cubulet de drojdie (40g)
1 priza de zahar
500g faina
1 - 1 1/2 lingurita de sare
25g ulei

 Preparare:
  •   puneti toate ingredientele pentru aluat in oala si faceti un aluat 2 min/cana inchisa/treapta framantare
  • scoateti aluatul, cu mainile presarate cu faina doua sau trei role lungi si punetile in capistere de baguette sau pe o tava de prajituri.
  • cu un cutit ascutit taiati dungi oblice, le lasati la crescut intr-un loc cald 15 min. in tava si le umeziti cu apa inainte de coacere. Le coaceti in cuptorul preincalzit.
Temp de coacere:
200 grade

Durata de coacere:
25 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Detineti un Thermomix TM 31?