10g ulei
1 ceapa
patrunjel
1 catel usturoi
1 morcov in bucati
70g pasta tomate
300g carne de vita tocata
1/2 lingurita boia de ardei
1-2 lingurite sare
3 prize piper
30g vin rosu
2 linguri busuioc taiat fasii
500g rosii in jumatati
1/2 lingurita de zahar
Preparare:
- puneti uleiul, ceapa, patrunjelul, usturoiul si morcovul in bolul de mixare, maruntiti-le 3 sec/treapta 5 si inabusiti-le 2min/Varoma/treapta 2
- adaugati celelalte ingrediente pentru sos, gatiti-le 17min/100grade/invers/treapta 2, goliti-le intr-un castron si clatiti bolul de mixare.
Spaghete:
1500 g apa
1 lingurita ulei de masline
2 lingurite sare
250 g spaghete
Preparare:
- apa, uleiul de masline si sarea se pun in oala care se fierb ca. 12 min./100 grade/treapta 1
- se adauga incet spaghetele prin orificiul capacului, se gatesc 8-10 min./90 grade/ treapta 1 si se scurge apa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu